قیمت سکه و ارز
۱۳۹۵/۰۲/۲۵ - ۲۰:۱۴
حاجی‌صادقی:

آقای هاشمی عزمی برای برخورد با دخترش ندارد/ ایشان همه چیز را از پایگاه دین نمی‌بیند

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه با اشاره به دیدار اخیر فائزه هاشمی با یکی از سرکرده‌های بهائیت گفت: به نظر من آقای هاشمی دیدگاهی دارد که من و شما قدرت تغییر آن را نداریم.

آقای هاشمی عزمی برای برخورد با دخترش ندارد/ ایشان همه چیز را از پایگاه دین نمی‌بیند

به گزارش سراج24،حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی با اشاره به دیدار اخیر فائزه هاشمی با یکی از سرکرده‌های بهائیت گفت: به نظر من آقای هاشمی دیدگاهی دارد که من و شما قدرت تغییر آن را نداریم!

وی بیان کرد: همین خانم هاشمی وقتی روزنامه زن را تاسیس کرد تابوشکنی‌ها و رفتار غیر معمول زیادی داشت و حتی اندیشه‌های سلطنت‌طلب‌ها و ضد انقلاب‌ها را ترویج می‌کرد و همان موقع نیز برخی از دوستان این مسائل را خدمت آقای هاشمی مطرح می‌کردند که ببینید در روزنامه زن چگونه چهره‌های ضدانقلاب و اسلام ترویج می‌شوند و شما باید با دخترتان برخورد کنید اما آقای هاشمی گفته بود شما بروید فائزه را نصیحت کنید!

حاجی‌صادقی ادامه داد: به آقای هاشمی گفته بودند شما پدر ایشان هستید و شما باید این نصیحت را انجام دهید اما آقای هاشمی کاری نکرد.

وی با بیان اینکه با این حساب نباید از آقای هاشمی انتظاری در این زمینه داشته باشیم که بخواهد مقابل فائزه هاشمی بایستد، افزود: من از عدم برخورد ایشان با دخترشان تعجبی ندارم.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: آقای هاشمی همه چیز را از پایگاه دین نمی‌بیند و به نظر می‌رسد همچون کسانی هستند که گمان می‌کنند بین دین و کرامت انسان تقابل وجود دارد و کرامت انسانی در غیر دین هم پیدا می‌شود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۶
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••